İskenderun İle Arsuz İki Kardeş İlçedir

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz ile İskenderun’u bir bütün olarak gördüklerini söyledi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu.
ARSUZ-İSKENDERUN BİR BÜTÜNDÜR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Arsuz-İskenderun bir bütündür. İç içe geçmiş iki ilçedir. Çoğu vatandaşlarımızın iş yeri burada evi Arsuz’dadır. Sayın Culha’yı yıllar önce tanışırız. Sürekli kendisi ile iletişim halindeyiz. Hepimizin amacı halka hizmettir. Bölgeyi birlik, bütünlük içinde geleceğe taşınması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu konuda bazı projelerimiz var. Hep beraber halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Aslolan budur” dedi.
İskenderun İle Arsuz İki Kardeş Şehirdir
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek,” İskenderun ile Arsuz iki kardeş şehirdir. Biz belediye başkanları ise bu güzel halka hizmet için görev yapıyoruz. Zaman zaman halka hizmet noktasında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Hep birlikte güzel projeler yapabiliriz.” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

2

Önceki İçerikMustafa Kemal Mahallesi Asfaltlandı
Sonraki İçerikVali Ata Suudi Prensi Makamında Kabul Etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.