24 Kasım Öğretmenler Günü Belen’de Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile hazırlanan program saat 13:00’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ile başladı.
Kutlama etkinliklerine saat 14:00’da Bahçeşehir Koleji Konferans salonunda; Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, Okul Müdürleri ve öğretmenlerin katılımı ile devam edildi.
Kutlama etkinlikleri, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Bahçeşehir Koleji Müdürü Mustafa UÇAN’ın açılış konuşması, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Öğretmenler Günü dolayısı ile yayımlamış olduğu mesajın okunması, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, aday öğretmenlerin yemin töreni, “Dünyanın Bütün Çiçekleri” adlı şiirin okunması, Emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesinin takdimi, “Öğretmen Olmak İstiyorum” adlı oratoryo’nun sunumu, Türk Tarih Kurumunun hazırladığı “Öğretmene Vefa” konulu kısa film, “Gönüllü Öğretmen” konulu drama gösterisi, öğretmenlerden müzik dinletisi ile devam ederek, İlçe genelinde düzenlenen Öğretmenler Günüyle ilgili yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, tarihi eşyalardan oluşan mini müzenin gezilmesi ve yapılan ikramlar ile sona erdi.

belen-1 belen-2 belen-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.