Halk Günleri Programları Devam Ediyor

Başkan Seyfi Dingil “hemşehrilerimize ulaşabilmek onların taleplerini ve önerilerini dinleyerek kısa sürede yerine getirmek amacıyla düzenlediğimiz halk günleri programları devam ediyor. Asıl olan hizmettir. Şehrimizde sorun değil çözüm var. Biz sorunsuz bir İskenderun için çalışıyoruz. Hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.
Vatandaşlardan gelen sorun ve dilekleri yerinde dinleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gelen isteklerin ve taleplerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.

Halk günü uygulaması kapsamında Başkanlık makamına gelen vatandaşlar ise,”Uygulama son derece anlamlı. Belediye binasına gelerek Belediye Başkanımızla bire bir görüşüyoruz. İsteklerimizi, yaşadığımız sıkıntıları anlatıyoruz. Sağolsun İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil, hemen ilgili müdürlere talimatlar veriyor. Bizimle yakından ilgileniyor. Bu uygulamanın devam etmesini istiyoruz. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

2 4 5

Önceki İçerikİskenderun’da Metruk Binalar Yıkılıyor
Sonraki İçerikİste’de Akademik Kadro Güçleniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.