Erzin’de Esnaf Oda Başkanlarından Güçlü Birliktelik

Hatay Esnaf Odaları Birlik (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ve Başkan yardımcısı Uğur Fırat, Erzin ilçesindeki esnaf oda başkanlarıyla bir araya geldi. Erzin’de ilk defa gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya, Erzin Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Emniyet Müdürü Murat Şimşek, J. Bölük Komutanı Mehmet Birol, Erzin Esnaf Oda Başkanı Servet Canatar ile ilçedeki oda başkanları katılım gösterdi.
Toplantıda bir konuşma yapan Erzin Esnaf Oda Başkanı Servet Canatar toplantının ilk defa Erzin’de yapılmasından dolayı HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve ikinci Başkan Uğur Fırat’a teşekkür etti. Canatar, esnaf oda başkanlarını Erzin’de ağırlamaktan dolayı da mutlu olduğunu ifade etti.
İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat, Erzin’de Esnaf Oda Başkanları ile güç birliği oluşturduklarını bir araya geldiklerini söyledi. Başkan Fırat, “Esnafımızın sıkıntılarını, sorunlarını yerinde görmek ve dinlemek, onların derdine derman olmak, sorunların çözümü noktasında çareler üretmek için çaba sarf ediyoruz. Bu günde HESOB Başkanımız ve İskenderunlu Esnaf Oda Başkanlarımız ile birlikte Erzin’de bir araya geldik. Esnaflarımızı iş yerlerinde gezdik. Sorunlarını dinledik. Esnaf Başkanlarımız arasında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmiş olduk” dedi.
Toplantıda, Hatay’ın tüm ilçelerinin güzelleşmesi için elbirliği ile çalıştıklarını ifade eden HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ise, “Erzin ilçemizin de yatırımlarla daha güzelleşmesi için elbirliği ile çalışıyoruz. Buradaki toplantımızda Erzin’deki esnaf arkadaşlarımızın sorun ve sıkıntıları noktasında istişare de bulunduk. Esnaf dostu Sayın Kaymakamımız Hasan Yaman ile sürekli istişare halindeyiz. Allah ülkemizin birliğini dirliğini kardeşliğini bozmasın.” dedi.
Esnaf odalarını bir kamu kurumundan ayırt etmediklerini söyleyen Erzin Kaymakamı Hasan Yaman, “Esnaflarımız bizlerin kamuyu ilgilendiren bazı kararları alırken acaba onlar ne düşünüyor dediğimiz, her zaman söylediklerine, düşüncelerine önem verdiğimiz STK’larımızdır. Esnaf odalarımızı her zaman kamu kurumu niteliğinde görüyoruz. Vatandaşın ve esnafın ne düşündüklerini en sağlıklı şekilde aktardıkları için onlara daha çok itibar ediyoruz. Toplantının ilk defa Erzin’de yapılmasından dolayı memnunum. İnşallah böyle toplantıların devamı gelir.” dedi.
Toplantının ardından HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve Esnaf oda başkanları Erzin sanayi sitesini gezerek oradaki esnafların sıkıntılarını dinlediler.
Erzin sanayi sitesinde oda başkanlarını bilgilendiren Erzin Sanayi Sitesi Koop. Başkanı İrfan Bala, Erzin Sanayisinin yerinin yetersiz olduğunu, yeni sanayi sitesinin projesinin hazır olduğunu, şuanda altyapı çalışmalarının devam ettiğini kısa sürede alt yapısının tamamlanıp üst yapıya başlanacağını söyledi. HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’de tüm çalışmalarda yanında olduklarını söyledi.
HESOB üyelerinin Erzin’deki toplantıları çarşı esnafı ziyaretleriyle sona erdi.

oda-baskanlari-erzin-de-1 oda-baskanlari-erzin-de-3

Önceki İçerikBaşkan Yavuz ve Ak Parti Gençlik Kolları Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti
Sonraki İçerikNeva Fasıl Grubu Müzik Sevenlerin Hizmetinde
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.