Atatürk, Vefatının 78.Yılında Belen’de Saygıyla Anıldı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ölümünün 78.Yıldönümü münasebeti ile hazırlanan Anma programı; Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşların temsilcileri ile Okul Müdürlerinin katılımı ile saat 09:00’da Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması ile başladı. Saat 09:05’te iki dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ve bayrakların yarıya indirilmesi ile Anıt alanındaki program tamamlandı.

Anma programına saat 09:30’da Simya Koleji konferans salonunda devam edildi. İssume Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ahu Deniz ULUDAĞ’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, öğrencilerin hazırlamış olduğu “Atatürk ” konulu şiirlerin okunması, “Atatürk’ün Kişilik Özellikleri” sunumu, video sunumu, zeybek gösterisi, Oratoryo, Atatürk’ün sevdiği türkülerin koro olarak seslendirmesini müteakip, günün anlam ve önemine binaen ilçe genelinde okullar arası düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerin verilmesi ile anma programı sona erdi.

belen-1 belen-2 belen-3 belen-4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.