Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar Projesi

15 Temmuz karanlık gecesinden aydınlık sabaha uyanmamızda, darbeye kalkışmasına karşı kahramanca direnmiş, cansiperane bir şekilde kendilerini kurşunların, tankların, topların önüne atmış, bağlı bulunduğu kışlalarda ya da kurumda verilen görevler doğrultusunda veya bizzat inisiyatif kullanarak darbecilerle çatışmış, mücadele etmiş aziz milletimizin kahraman fertlerinin o gece yaşananları, o anki duygularını düşüncelerini ve hislerini birinci ağızdan öncelikle geleceğimiz teminatı gençlerimiz ve halkla paylaşması fikri doğmuştur.

15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminin ardında Sayın Bakanımızın talimatları üzerine “Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar” Projesi planlanmıştır. İsmail Hakkı ÜRÜN moderatörlüğünde gerçekleşecek programlarda, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi ülkemizde meydana gelen darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile sokağa dökülen milyonlardan; tankların önüne duran, askeri geri çekmek için mücadele eden, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını gençlerimizle ve vatandaşlarımızla paylaşacaklardır.

12 Kasım 2016 Cumartesi günü Abdullah İRGİN, Asım BULAT, İsmet DOĞAN ve Mustafa ÖZBEY’in katılımıyla Hatay İlinde program düzenlenecektir.

kahramanlar

Önceki İçerikPamuk Öğrencilerinin Atatürk Sevgisi
Sonraki İçerikDünya dengeleri yakın zamanda çok değişecek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.