İnönü Ortaokulundan Dayanışma Kahvaltısı

Hatay’ın başarılı okullarından biri olan İnönü Ortaokulu tarafından düzenlenen tanışma ve dayanışma kahvaltısı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zülale Yılmaz,İnönü Ortaokulu Müdürü Ali Yolcu, Hatay Nizamettin Özkan İlkokulu Müdürü Süleyman Barış Arslan ,İnönü Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Nilgün Cangaz, İnönü Ortaokulu Öğretmenleri,Öğrencileri ve Velilerinin katılımı ile Alina Kır Bahçesinde yoğun katılım ile gerçekleşti.Konukları kapıda karşılayan İnönü Ortaokulu Müdürü Ali Yolcu ve Okul Aile Birliği Başkanı Nilgün Cangaz konuklar ile yakından ilgilendiler.
Güzel bir etkinliğe imza atmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden İnönü Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Nilgün Cangaz,Çocuklarının eğitiminde büyük katkıları olan İnönü Ortaokulu yöneticileri ve öğretmenlerine sonsuz şükranlarını sunarken okul aile birliği ve veliler olarak her daim destekçileri olacaklarının altını çizerek kahvaltıya katılım gösteren herkese teşekkür etti.
İnönü Ortaokulu Müdürü Ali Yolcu yaptığı konuşmasında; “Geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştirmek için alanında uzman öğretmen kadromuz ile en iyi eğitimi vermekteyiz.Öğrencilerimizin derslerinde başarılı ,sevgiyi saygıyı bilen bireyler olarak yetişmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız.Her daim bizlerin destekçisi olan Okul Aile Birliğimize ve siz değerli velilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarken etkinliğimize katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz.”dedi.

54 58 63

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.