Anaokulunda Miniklerin ‘’Cumhuriyet’’ Coşkusu

Türkiye Cumhuriyet’inin kuruluşunun 93. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda İskenderun Sahil Mesleki Ve Teknik Lisesi Uygulama Anaokulunda Cumhuriyet Bayramı etkinliği düzenlendi.
Düzenlenen etkinlik bir dakikalık saygı duruşu ve okunan İstiklal marşının ardından açılış konuşması ile başladı.

Çocuklara pırıl pırıl bir gelecek hazırlamak için faaliyetlerini sürdüren İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu, 29 Ekim’i çocuklarla birlikte neşe dolu ve rengarenk etkinliklerle kutladı.

Müzik, şarkılar ve şiirler eşliğinde yeteneklerini sergileyen minikler, Cumhuriyetin 93’inci yılında, öğretmenlerinden günün anlam ve önemini öğrendiler; Atatürk çocuklarına yakışır bir şekilde kutladılar.

Ellerinde bayraklarla marşlar söyleyerek gösterilerini sergileyen minikler duygu dolu anlar yaşatırken, aileleri de onları yalnız bırakmadı. Anaokulu’nun, 29 Ekim’i Cumhuriyet çocuklarına yakışır bir şekilde kutladığını belirten Anaokulu Bölüm Şefi Fatma Beydilli, “Çocuklar bizim geleceğimiz, onların bilinçli bireyler olarak yetişmeleri, aydınlık geleceğimiz için çok önemli. Biz de bu sebeple Anaokulu olarak, Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı, bilinçli cumhuriyet çocukları yetiştiriyoruz” dedi.

iskenderun-sahil-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-uygulama-anaokulu-1 iskenderun-sahil-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-uygulama-anaokulu-2 iskenderun-sahil-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-uygulama-anaokulu-3 iskenderun-sahil-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-uygulama-anaokulu-4 iskenderun-sahil-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-uygulama-anaokulu-5

Önceki İçerikAnlaşılan nedir?
Sonraki İçerikHatay Büyük Erkekler Boks Takımı Antalya’ya Gidiyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.