Öğrenciler Başkan Seyfi Dingil İle Röportaj Yaptı

İstiklal Makzume Anadolu Lisesi öğrencileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile kısa bir röportaj yaptı.
Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Hakan Köklü ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret eden öğrenciler Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e çeşitli sorular yönelttiler.
Öğrenciler belediyenin faaliyetleri ile ilgili sorusunu cevaplayan Başkan Seyfi Dingil,” halkın yerel mahiyetteki ortak ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlü yerel yönetime belediye denir. Bizler rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Alt ve üst yapı çalışmalarının yansıra, yol, kaldırım, park, oyun alanları, yaşam alanları, temizlik, emlak, imar ve bir çok konuda halkımıza hizmet ediyoruz. Bunun yanında sosyal manada çalışmalar yaparak toplumun her kesimine hizmet ediyoruz” şeklinde cevap verdi.
Öğretmen denilince aklınıza neler geliyor? şeklindeki sorulara içtenlikle yanıt veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Öğretmen, eğitim kurumlarında çocukların, gençlerin eğitim öğretimlerinde rehberlik eden kimsedir. Kısaca bir başka deyişle, öğretme işini görev edinen kişiye öğretmen denir. Eğitim ve öğretimin uygulayıcısı olan öğretmenlerin bizim toplumumuzda olduğu gibi diğer toplumlarda da saygın ve önemli bir yeri vardır. Çünkü toplumların gelişip ilerlemesinde öğretmenlerin rolü oldukça büyüktür. “diye konuştu.
Soruların ardından öğrenciler ile tek tek sohbet eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil dersleri konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
Öğrenciler, yoğun programına rağmen kendilerine vakit ayırdığı için Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

1

Önceki İçerikAli İsmail Korkmaz’ın annesi ne mi yapıyor? Karalar bağlayıp yas tutmuyor, oğlunun hayallerinin peşinde koşuyor!
Sonraki İçerikHatay İl Emniyet Müdürü Değişti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.