İskenderun Belediye Spor’dan Gol Yağmuru

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay Süper amatör ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi.
İskenderun dış sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Belediye Spor, Altınözü belediye Spor’u her iki yarıda atılan gollerle 11-0 yendi.
Hatay bölgesi hakemlerinde Hasan Yüncüoğlu, Ahmet Yapıcı ile Ahmet Deveci’nin yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediye Spor’un gollerini Alican Tümkaya (3), Doğan Ertaş, Hakan Derin, Ferdi Zemzem, Kenan Ayseki, Velit Kurt, Murat Deliveli, Aydın Işık ile Özkan (K.K) attı.

İskenderun Belediye Spor ile Altınözü Belediye Spor arasında oynanan karşılaşmayı, ülkemizin deneyimli Teknik Direktörlerinden Samet Aybaba, Durmuş Ali Çolak, TÜFAD Başkanı Yaşar Düzen, ülkemizin genç Menajerlerinden Alaattin Doğan, aralarında spor adamlarından Levent Erköse, Nahittin Yüksekbaş, Recep Altun, Ali Jop, Ömer Baysal ile çok sayıdaki taraftar topluluğu da izledi.
Bu arada Ülkemizin deneyimli Teknik Direktörlerinden Samet Aybaba’nın hasret gidermek için geldiği İskenderun’da bazı genç ve yetenekli futbolcuları not alması ise dikkatlerden kaçmadı.

iskenderun-belediye-spor-1 iskenderun-belediye-spor-2

Önceki İçerikArsuz Belediyesi, araç filosunu zenginleştirdi
Sonraki İçerikİskenderun Teknik Üniversitesinde 1’inci Sürdürülebilir Deniz Kaynaklı Biyoaktif Maddeler ve Biyomateryaller Çalıştay’ı tamamlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.