Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Emlakçılar Derneğini ziyaret etti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Belediye Meclis üyeleri İskenderun Emlakçılar Derneğine iade-i ziyarette bulundular.

Ziyaret sohbet havasında geçerken ,Emlakçıların genel sorunları ve çözümleri konusunda konuşmalar yapıldı.Örgütlü olmanın ve seviyeli çalışmanın önemi vurgulandı.

Dernek Başkanı Zeki Şanlı ve yönetim kurulu üyeleri ,Başkan Nazım Culha ve Meclis üyelerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Belediye Başkanı Nazım Culha: İskenderun Emlakçılar Derneğinin prensiplerine ve izlediği çizgide her zaman destek olmaya ve ihtiyaç duyulması halinde katkılarını esirgemeyeceğini dile getirdi.

Emlakçılar Derneği Başkanı Zeki Şanlı: Arsuz Belediyesi Başkanı Nazım Culha’nın STK’lara verdiği önemden ve gösterdiği incelikten dolayı teşekkürlerini sunarak Arsuz Belediyesine her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Dernek Başkanı Zeki Şanlı bu vesileyle; Arsuz’daki meslektaşlarını da Dernek çatısı altında güç birliği oluşturmaya davet etti.

emlakcilar-dernegi-1 emlakcilar-dernegi-2 emlakcilar-dernegi-3 emlakcilar-dernegi-4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.