Belediye Başkanı Seyfi Dingil İtso İlkokulunu Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ilkokuluna ziyarette bulunarak öğrenciler ile bir araya geldi.

Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Başkan Seyfi Dingil,” Eğitim için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu konuda çok hassas davranıyor ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Zaman zaman okullarımıza ziyarette bulunuyor, imkânlar ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Belediyecilik sadece alt yapı, üst yapı hizmeti gerçekleştirmek değildir. Sosyal anlamda da hizmetler verebilmektir” dedi.
Başkan Seyfi Dingil,” Bu vesile ile okullarımıza ziyaretler gerçekleştiriyor ve öğrenciler ile hem sohbet ediyoruz, hem de eksiklikleri görerek destek veriyoruz. Bu da bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.
Okul yönetiminden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Seyfi Dingil, istek ve önerileri de dinledi.
Yönetim, öğretmen ve öğrencilerle gerçekleşen sohbetin ardından, sınıfları da gezen Başkan Seyfi Dingil’e miniklerin ilgisi büyüktü. Öğrencilerle sık sık hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Seyfi Dingil öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.