Arsuz Belediyesi Plaj Futbolu Takımı, Türkiye Şampiyonası’na fair play ruhuyla damga vurdu

Arsuz Belediyespor, Türkiye genelinde düzenlenen 15 etabın birincilerinin yarıştığı 2016 TFF Plaj Futbolu Ligi Türkiye Şampiyonası’nda Fair Play ödülünü hakeden takım oldu. Alanya’da gerçekleşen turnuvaya ilçedeki dostluk, kardeşlik ve hoşgörü rüzgârını taşıyan Arsuz Belediyespor, plaj futbolunda iki yıldır var olmasına rağmen geçtiğimiz yıl üçüncülük, bu yıl da sporu güzelleştiren evrensel bir kavram olan “Fair-Play” ödülünü alarak büyük bir başarıya imza attı. Arsuz Belediyesi Plaj Futbolu Takımı, zaman zaman gergin anların yaşandığı, oldukça çekişmeli ve zevkli maçlarla dolu dolu geçen şampiyonada mücadele ruhunun yanı sıra centilmenliğiyle de Arsuz’un adını en iyi şekilde duyurmayı başardı.

TFF Plaj Futbolu Ligi Türkiye Şampiyonası ödül töreninde mükemmel sunumu ve esprileri ile töreni renklendiren başarılı sunucu Oktay Sarı, şampiyonada hem Arsuz’u, hem de Hatay’ı başarıyla temsil eden Arsuz Belediyesi Plaj Futbolu Takımı’nın bu ödülü almasında sporun kaynaştırıcı ve birleştirici gücünü kullanması, futbol kurallarına uyması, kazanınca veya yenilince sonuca ve rakibe saygı göstermesi, kazananı tebrik ederek centilmenlik örneği sergilemesi ve yöneticilerinin sporcularını sürekli takip etmesinin etkili olduğunu anons etti.
Arsuz Belediyesi Plaj Futbolu Takımı’na Fair Play ödülünü Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik’e takdim eden TFF Futbol Gelişim Ligleri Müdürü Erden Or da, sporda “Fair-Play”in ve bu ödülün önemine değinerek, Arsuz Belediyespor’u tebrik etti.

kadr

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.