İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Gençleri Spor Yapmaya Teşvik Ediyoruz

Konya’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri turnuvası kapsamında düzenlenen Türkiye Gençler Tekvando şampiyonasında Türkiye 3.sü olan İskenderun Belediye Gençlik ve spor kulübü sporcusu Cihat Satılmış, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
ÖNEMLİ BİR BAŞARI ELDE ETTİK
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Hatay genelinde bu turnuvaya yirmi sporcu katıldı. Bizde belediye spor kulübü olarak iki sporcu ile bu yarışmaya katıldık. Turnuvaya 70 ilden 1700 sporcu katıldı.78 kg da Cihat kardeşimiz iyi mir müsabaka çıkararak Türkiye üçüncü oldu. Cihat kardeşimiz Kasım ayında yapılacak uluslararası yarışmada Türk Milli takımı adına yarışacaktır” dedi.
SPORCULARIMIZIN BAŞARISI BİZLERİ ONURLANDIRIYOR
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Belediye olarak gençlere büyük önem veriyoruz. Onların geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlanmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak için sportif faaliyetler, kurslar, etkinlikler düzenliyoruz. Belediyemizin kendi kulübü olan İskenderun Belediyespor bünyesindeki sporcularımızın gösterdikleri başarı bizleri onurlandırıyor. Gençlerimizin her daldaki başarısı bizi mutluluk veriyor.” diye konuştu.

1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.