CHP Hatay il gençlik kollarından bilgi yarışması

CHP Hatay il gençlik kolları olarak düzenlediğimiz CHP gençliği bilgi yarışında adlı ilçeler arası bilgi yarışmasında on beş ilçe örgütü arasından Dörtyol gençlik kolları birinci oldu. Jüri üyeliğini gençlik kolları genel başkan yardımcısı Bilge Çetin, Doç. Dr. Nazan Savaş, , Prof. Dr. Tacettin inandı ve CHP İl Başkan yardımcıları Doç. Dr. Sibel Hakverdi , Av. Samet Eskiocak ve Av. Halil İbrahim Özgün’ün yaptığı yarışmada kıyasıya bir yarış sürdü. Beşerli guruplar halinde üç guruba ayrılan on beş ilçede finale üç ilçe kaldı. Yarışmada yarışmacılara Atatürk ilke ve inkılapları, CHP Tarihi tüzüğü ve programı, Sosyal demokrasi ve çeşitleri , iletişim ve halkla ilişkiler soruları yöneltildi.

Finale kalan Antakya, Kumlu ve Dörtyol gençlik kolları arasından Dörtyol birinci kumlu ikinci ve Antakya üçüncü oldu. Birinci olan Dörtyol gençlik kollarına ödüllerini CHP genel başkan yardımcısı Doç. Dr. Selin Sayek Böke Büyük şehir belediye başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve İl Başkanı Mehmet Güzelmansur verdi. İkinci olan Kumlu gençlik kollarına ödüllerini Defne belediye başkanı Dr. İbrahim Yaman Kadın kolları İl başkan yardımcısı ve eğitim sekreteri Doç. Dr. Sibel Hakverdi ve il kadın kolları başkanı Filiz Haksöz verdi. Üçüncü olan Antakya gençlik kollarına ise ödüllerini Kadın kolları genel başkan yardımcısı ve MYK üyesi Suzan şahin İl başkan yardımcısı Semir Baklacı ve Gençlik kolları genel başkan yardımcısı Bilge Çetin verdi.

Ödül töreninin ardından bir konuşma yapan il gençlik kolları başkanı Ümit Kutlu Bugün kazanan yada kaybeden olmadı bugün bilgi kazandı . Bütün ilçe gençlik örgütlerimi kutluyorum. Düzenlediğimiz bilgi yarışmamıza destek olan Başta jüri üyelerimize ve Genel başkan yardımcımız Doç.Dr. Selin Sayek Böke’ye il başkanımız Mehmet Güzelmansur’a Büyükşehir belediye başkanımız Lütfü Savaş’a Defne belediye başkanımız İbrahim Yaman’a Samandağ belediye başkanımız Mithat Nehir’e Arsuz Belediye başkanımız Nazım Culha’ya , Gençlik kolları genel başkan yardımcımız Bilge Çetine ve il yönetimime emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dünyada sadece bir iyi vardır oda bilgidir ve bir kötü vardır oda cehalettir.

chp-1 chp-2 chp-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.