Başkan Culha,Karaağaçspor Tesisleri’ne yeni bir çehre kazandıracak olan projenin müjdesini verdi

Sporun her branşına destek veren, amatör sporun gelişmesi adına hem kulüplerin, hem de sporcuların her zaman yanında olan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türk Futboluna sayısız sporcu kazandıran Karaağaçspor’un yeni yönetimini makamında ağırladı. Hem istihdama, hem de spora katkı sunan gönüllü spor adamlarına ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Culha, Nevzat İnan başkanlığındaki yeni yönetime Karaağaçspor Sahasını ulusal standarda taşıyacak olan projenin ihalesinin 27 Ekim’de yapılacağının müjdesini verdi.

“Onüçüncü yöneticiyim”
Oldukça samimi ve esprili bir ortamda gerçekleşen ziyarette yeni yönetime “Karaağaç’ın aydınlık yüzüsünüz. Bu fotoğraf çok iyi okunuyor” diyerek, başarılı olacaklarına inandığını söyleyen Başkan Culha, geçmiş yönetimin de elinden gelenin fazlasını yaptığını ve elde edilen başarıda yönetimin iyi bir ekip çalışması sergilemesinin etkili olduğuna vurgu yaptı.
Karaağaçspor’un emin ellerde olduğunu söyleyen Başkan Culha, “Nevzat İnan’ın daha önce de kulübe sürekli bir desteği vardı. Beni de sizlerden biri olarak kabul edin. Yönetiminiz 12 kişiyse, ben de yönetimin on üçüncü yöneticisiyim… Siz takım için nasıl düşünüyorsanız, bu takımı biz de aynı şekilde düşünüyoruz. Dolayısıyla sizlerin başarısı, bizim başarımızdır. Arsuz’lu olan ve Karaağaçspor Sahası’ndan Türk Futboluna kazandırılan Selçuk İnan, İsmail Köybaşı, Ferit Cömert ve Birkan Öksüz gibi profesyonel sporcularımızla övünüyoruz ve gurur duyuyoruz. Maddi – manevi her zaman yanınızdayız. Bundan hiçbir tereddüdünüz olmasın” diyerek, Karaağaçspor Sahasında geleceğin yetenekli futbolcularının yetişmeye devam edeceğini belirtti.

Karaağaçspor Sahasına sihirli dokunuş
Karaağaçspor Sahası’nın 1 milyon 300 bin lira keşif bedeli ile 27 Ekimde ihale edileceğini anlatan Başkan Culha, “Yapamayacağımız hiçbir hizmetin sözünü vermeyiz. Öngördüğümüz tüm projeleri 5 yıl içerisinde hayata geçireceğiz. Bunlardan biri de Karaağaçspor Tesisleri projesidir. Çocuklarımıza ve kentimize yakışır bir saha yapacağız. Suni çimin yanısıra, soyunma kabinleri ve tribünü ile ulusal standartla yapacağımız sahamızda futbolcularımız tüm maçlarını burada oynayabilecekler. Bu projenin yanına ayrıca bir sosyal tesis yapmayı düşünüyoruz. Karaağaç Mahallemiz’de hali hazırda biri Şirinyer’in, diğeri Tüccarlar Sitesi’nin önünde yapımı devam eden iki sosyal tesisimiz var. Ayrıca burada bir sahil yürüyüş yolu yapacağız. Ayrıca Karaağaç Sahilinin rahatlaması için kıyı kenar çizgisinin mevcuda göre düzenlenmesi gerekiyor. Bununla ilgili de bir çalışmamız var. Kısacası ilk defa bir belediye başkanı Karaağaç Sahiline el atıyor” diyerek, yapılan çalışmaları anlattı.

Yeni yönetim hedef büyüttü
Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan ise, kabulden ve tesis yatırımından dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür ederek, yeni yönetim olarak hedef büyüttüklerini, BAL Ligi’nde veya 3. Ligde oynayan bir takım oluşturacaklarını dile getirdi. Geçmiş yönetime de teşekkür ederek, kulübe çok büyük katkıları olduğunu ifade eden İnan, devraldığı bayrağı yönetimiyle birlikte daha yükseğe taşımaya kararlı olduğunu vurguladı.
Başkan Culha’nın maddi ve manevi desteğine her zaman ihtiyaç duyacaklarını belirten Nevzat İnan, “U-15 ve U-19 da dahil olmak üzere bu yıl 9 ayrı branşta 3. Ligde Arsuz’u temsil eden bir Karaağaçspor olduğunu düşünün. 300’den fazla lisanlı sporcusu olan bir kulübüz ve Hatay’ın hatta Türkiye’nin en iyi altyapısına sahip kulübüz. Sizlerin de desteğiyle kulübümüzü en iyi noktaya taşıyacağız” diyerek yeni yönetimini tanıttı.

Spora duyarlı belediye başkanına teşekkür
Yeni yönetimin, spora gönül vermiş isimlerin yer aldığı değişik ve geniş bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Karaağaçspor Yönetim Kurulu Emir Aracı da, “Yeni yönetimden çok Size özellikle çok teşekkür ediyoruz.. Geçmiş dönem belediye başkanlarımız veya mülki amirlerimiz sizin kadar spora yatkın veya duyarlı olmadı. Bu tesissi bize bahsettiğiniz için Karaağaçspor Kulübü olarak size ne kadar teşekkür etsek azdır, size müteşekkiriz ve minnettarız. Yönetim kurulu olarak maddi destekten ziyade manevi destektir. Sizi maçlarımıza bekliyoruz. Çünkü o çocukları bir mülki amirin seyretmesi, onlarda daha fazla azim ve çalışma isteği doğuruyor. Geçen yıl bildiğiniz gibi 5 kategoride Hatay şampiyonluğu elde ettik. Bu yılda hedeflerimizin çıtasını o doğrultuda yükselttik. Kısmet olursa yapacağınız tesisle birlikte Akademik Lige girmeyi düşünüyoruz. Buna da kadromuz, yönetim kurulumuz ve alt yapımız müsait. Bunlar, yeni yapılacak olan tesisle birleştiği zaman sizleri en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” dedi.

img_4617

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.