Hz. Hıdır Makamı Çevresi Yenilendi

Samandağ Belediyesi, Kaymakamlık ile Doğaka işbirliğiyle Deniz Sitesi Hz. Hıdır makamı çevresini güzelleştirmek için geliştirilen dev projenin yapı çalışmaları sona erdi.
Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatı ile Hz. Hıdır meydanına bahçıvan ile temizlik personeli görevlendirildi.
Hz. Hıdır meydan çevresinin temiz tutulmasının yanı sıra meydanda ekilen yeşil alanı ile ağaçların yetiştirilmesi ve günlük bakımının yapılması çevre esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı.
Hz. Hıdır makamı çevresine yapılan yeni düzenlemelerin ardından çocukların da ilgi odağı haline geldiği gözlendi. Samandağ halkı ile bölgede yaşayan tüm aidiyetlerin,inançların olarak kutsadığı makam çevresindeki alanı çocukların kaykay ve oyun alanı şeklinde kullandığı gözlendi. Parkın bir kısmında kurulan çocuk oyun aletleri ve spor aletleri de her gün binlerce vatandaşın yararlandığı bir yaşam alanına döndü.
Hz. Hızır Makamı İlçede yaşayan Vatandaşların yanı sıra, yurtiçi ve yurt dışından gelen İnsanların ziyaret akınına uğruyor.

img_6404 img_6445

Önceki İçerikAnkara rehber başkentimizi tüm dünyaya tanıtıyor
Sonraki İçerikHatay’da Çekimi Yapılan Film Antalya Film Festivalinde Yarışacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.