Arsuz Belediyesi, TFF Plaj Futbolu Ligi finallerine bol gollü bir skorla başlangıç yaptı

2016 TFF Plaj Futbol Ligi Arsuz Etabı karşılaşmalarının şampiyonu olan Arsuz Belediyesi, TFF Plaj Futbolu Ligi finalleri ilk maçında rakibini adeta ezdi geçti. Bölgesel liglerde düzenlenen 15 etaplı turnuvalarda birincilik elde ederek finallere katılmaya hak kazanan takımların yarıştığı şampiyonanın ilk karşılaşmasında Dikili Arselspor’u 8-2 yenen Arsuz Belediyesi sporcularının galibiyet sevinci görülmeye değerdi. Geçtiğimiz yıl ilk kez katıldığı şampiyonada üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza atan Arsuz Belediyesi takımını Alanya’da Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Herkes İçin Futbol(HİF) İskenderun Sorumlusu Murat Ünal ile Arsuz Belediyesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Hüseyin Yangın da yalnız bırakmadı.

“Kupayı, ilçemize istiyoruz”
Arsuz Belediyesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Hüseyin Yangın, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya şampiyonluk hediye etmek istediklerini belirterek, şampiyonanın sporun birleştirici ve kaynaştırıcı gücünün yanı sıra Arsuz’un tanıtımına da büyük katkı sunduğunu ifade etti. ‘Arsuz’un tanıtımı için her yerdeyiz’ diyen Hüseyin Yangın, “İlk maçımızda elde ettiğimiz galibiyetimiz bize büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu. Hedefimiz grupta ilk iki sıraya girerek çeyrek finale yükselmek. Daha sonra yarı final ve final maçlarını kazanarak şampiyonluk kupasını Arsuz’a götürmektir” derken, takımına güvendiğini ve şampiyonluk için futbolcularla birlikte sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

arsuz-belediyespor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.