Limak Port Genel Müdürü Gündüz Arısoy İTSO’yu ziyaret etti

Limak Port İskenderun Genel Müdürü Gündüz Arısoy, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Limak Port Genel Müdürlüğü görevine getirilen Gündüz Arısoy, Liman faaliyetleri hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a bilgiler verdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, Bölge ekonomisi İskenderun Liman faaliyetleri, Ro-Ro Seferleri, Nakliyecilerin durumu, Amanos Tüneli ve bölgeye kurulması düşünülen Lojistik Köy konuları ele alındı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Limanının Ortadoğu’ya açılan önemli bir kapı konumunda olduğunu belirterek; “Limana konteynır terminalinin kurulması ile birlikte, önemli yatırımlar yapıldı. Şu an İskenderun Limanında, gözle görülür bir hareketlilik yaşanıyor. Terör olaylarının bitmesi ve Suriye’de yaşanan iç karışıklıkların sona ermesi ile bölgede, ekonomik canlılığın daha da artmasını bekliyoruz. Bu vesile ile yeni görevinizde de başarılar diliyoruz” dedi.

limak-itso-ziy-3-kopya

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.