Okulumuzda Şenlik Var

İskenderun Esentepe Anaokulu Yenilenen Eğitim Kadrosuyla Öğrencilerine Okul Sevgisi Kazandırmak Ve Okulda Uyum Sürecini Hızlandırmak Amacıyla Şenlik Düzenledi.
Okul Bahçesinde Düzenlenen Şişme Oyun Parkı, Çizgi Film Karakterleri Ve Palyaçonun da Olduğu Şenlik, Anaokulu Öğrenci Ve Velileri Tarafından Büyük Bir Sevinçle KarşılandıÇocuklar Şenlikte Doyasıya Oynayıp Eğlendi.

Çocukların Okula Adapte Olabilmesi Ve Okula Uyum Sürecinin Hızlandırılması Amacıyla Programın Düzenlendiğini Belirten Okul Müdürü Mahmut Dikili ,Okulumuzda Verilen Eğitimle Çocuklarımız Sosyal,Çevresine Uyum Sağlayan,Paylaşımcı,Araştırmacı,Kendini İfade Edebilen,Özgüven Sahibi Ve Temel Eğitime Hazır Bir Birey Olarak Yetiştirilmektedir.Programda Emeği Geçen Herkese Sonsuz Teşekkür Ediyorum” Dedi.

iskenderun-esentepe-anaokulu-1 iskenderun-esentepe-anaokulu-2 iskenderun-esentepe-anaokulu-3 iskenderun-esentepe-anaokulu-4

Önceki İçerikGelişim Hastanesi Koltuk Altından Kalbe Ameliyat Gerçekleştirdi
Sonraki İçerikHatay’da 13.100 gr kubar esrar ele geçirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.