Hatay Valisi Sayın Erdal Ata’dan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’yi Ziyaret Etti

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’yi ziyaret eden Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, ülkelerin çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmasında üniversitelerin önemli roller üstlendiğinin altını çizerek, Üniversitelerin her zaman değişimin ve gelişimin öncüsü olduğunu vurguladı. Ülke kalkınması için teknoloji geliştirmenin çok önemli olduğunu dile getiren Vali Ata, buna uygun olarak Teknoversite vizyonu ile kurulan İskenderun Teknik Üniversitesi’ne her türlü desteği vereceklerini ifade etti. İskenderun Teknik Üniversitesi akademik personeli, öğrenci durumu ve planlanan çalışmalar hakkında Dereli’den bilgi alan Vali Ata, Prof. Dr. Türkay Dereli’ye çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Sayın Vali Erdal Ata’nın iade-i ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, teşekkür etti.

1 2

Önceki İçerikBaşkan Culha, Ziyaretçilerine eliyle tatlı ikram etti
Sonraki İçerikHatay Valisi Erdal ATA’nın, İskenderun Kaymakamı H.Hasan ÖZYİĞİT’i Ziyaret Etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.