Başkan Savaş, İskenderun Esnafının yüreğine su serpti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mevlüd Dudu ve CHP İlçe Teşkilatı ile birlikte İskenderun Esnaf Odalarını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.
İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat ve Esnaf Oda Başkanları misafirleri Birlik Odası kapısında karşıladı.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette söz alan İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat, Esnafın sorunlarına değinerek, “Öncelikle Odamızı ziyaretinizden dolayı memnuniyetimizi ifade etmek isteriz. Esnaflar olarak bizim özellikle su faturalarının yüksek gelmesi dolayısıyla esnaflarımız sürekli bizleri arayıp, sıkıntılarını dile getiriyor. Bunun yanında İskenderun Sanayisinin yeni yerine taşınma için çalışmalar yapıyoruz, bu konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ise, su sorununu makul ve mantıklı bir çerçevede çözülmesi için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Kasım ayında bir mutabakata varıp, sizleri sevindirecek sonucu atmak istiyoruz. Biz bu işi inşallah parti ayrımı yapmadan birlikte çözme gayreti içerisinde olacağız. Büyük Şehir Belediyesindeki Meclis Hatay’a hizmet etmek için vardır. Biz şunu istiyoruz. Makul bir fiyat olsun, bizi zarar etmeyen ama maliyetin civarında olmasını istiyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın sorunlarını dinliyor ve çözümü için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz” dedi.

hbb-bask-esn-odalari-ziyareti-2 hbb-bask-esn-odalari-ziyareti-4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.