Başkan Seyfi Dingil, Hatay Valisi Erdal Ata’ya Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Bilgin ve Ahmet Çetinkaya ile birlikte Hatay Valiliği görevine başlayan Erdal Ata’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette İskenderun ilçesinin gelişimi ve değişimi adına yapılan hizmet çalışmalarından bahseden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarına dair projeler hakkında değerlendirmelerde bulunarak ilçenin gelişimi adına sürdürülen hizmet çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erdal Ata ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil ve belediye başkan yardımcılarına teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Ata “kentimizin barış ve huzur ortamının korunması, kardeşlik ikliminin devam ettirilmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapma gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Sizlerden de ricamız bizlere yardımcı ve destek olmanızdır.’’ diye konuştu.

2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.