Pamuk Öğrencilerine İtfaiye eğitimi verildi

İskenderun’da 2016-2017 Eğitim Öğretim yılana tam kadro ve yine iddialı giren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında öğrenciler yaşayarak öğrenmenin mutluluğunu yaşıyorlar, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında, neşeli günler geçiren öğrenciler, ‘İtfaiye Haftası münasebetiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye görevlileri tarafından kurumun önüne kadar gelen itfaiye aracı önünde bilgilendirildiler.

İtfaiye görevlileri, Olası bir yangına nasıl müdahale edileceğini, İtfaiye erlerinin giydikleri kıyafet ve kullandıkları malzemeleri uygulamalı olarak öğrencilere anlattılar. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu ise, “Öğrencilerimize kurumumuz bünyesinde eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de önem veriyoruz. Çocuklarımız hayatı yaşayarak öğrenmeleri için bu tür aktiviteler çok faydalı olmaktadır. Pamuk Eğitim Kurumlarında yeni eğitim öğretim yılanda da dolu dolu etkinlikler ve faaliyetler yer alacaktır. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız emin ellerde, güvenle eğitilmektedir” dedi.

pamuk-ogrencilerine-itfaiye-egitimi-1 pamuk-ogrencilerine-itfaiye-egitimi-2 pamuk-ogrencilerine-itfaiye-egitimi-3 pamuk-ogrencilerine-itfaiye-egitimi-4

Önceki İçerikHbb Şehir Tiyatrosu Miniklerle Buluşmaya Hazır
Sonraki İçerikMüşterek Meslek Komite Toplantısı gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.