İTSO’DA, Girişimcilere yönelik kurslar devam ediyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, girişimcilere yönelik KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri yeniden başladı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ve Hatay İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞ-KUR) işbirliği ile düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik kursları, ABİGEM Eğitmenleri, İdil Siret Teoman ve Sibel Tuner tarafından veriliyor. Eğitimde, Girişimciler, sine vizyon destekli olarak bilgilendiriliyor. Girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması ile başarılı işletmelerin kurulmasını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi yoğun ilgi görüyor.

İTSO’da 32 saatlik eğitimin sonucunda girişimciler, sertifika aldıktan sonra işlerini kurup Girişimcilik Destek Programı başvurusu yapabilecekler. Girişimcilik Destek Programı kapsamında 50 bin TL hibe ve 100 bin TL kredi olan sabit yatırım desteğinden yararlanabilecekler. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB arasında yapılan protokol ile iş kurmak isteyenler için bu kursların önemli bir fırsat olduğu belirtildi.

kosgeb-kurslari-devam-ediyor0

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı
Sonraki İçerikHbb Şehir Tiyatrosu Miniklerle Buluşmaya Hazır
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.