Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ağırladı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında konuk etti. Bir araya gelen iki başkan daha çok belediye hizmetleri ve ilçelerinde yapmayı planladıkları projeler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken, ziyarette farklı siyasi partilerde de olsa iki başkanın samimi ve dostane sohbeti dikkat çekti. Halka hizmet etme ortak paydasında buluşan iki belediye başkanı, belediyecilikte hizmetin sürekliliğini vurgularken, dostluk mesajları da verdi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten ve ziyareti dolayısıyla da teşekkür eden Başkan Nazım Culha, İskenderun ve Arsuz’un içiçe girmiş iki ilçe olduğunu ve bu iki ilçeyi birbirinden ayırmanın mümkün olmadığını söyledi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de kabulden dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

img_2758

Önceki İçerikİskenderun’a Yaklaşık 200 Bin Ton Asfalt Dökülecek
Sonraki İçerikBaşlangıç hamlesi Başkan Culha’dan
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.