İskenderun Belediyesinde Borç Yapılandırma Başladı

Başkan Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun uyarınca vergi borçlarının belediye tarafından yapılandırıldığını söyledi.
Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihinin 31 Ekim 2016 oluğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil ,şöyle konuştu:
BORÇ ÖDEMEDE BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLANIYOR
“6736 sayılı kanun gereği İskenderun Belediyesi’ne borcu olan vatandaşlar, borç yapılandırması için müracaatlar başladı. Hemşehrilerimiz borçlarını yapılandırmak için belediyemize gelerek başvuru yapmaları gerekmektedir. Borç ödemede büyük kolaylıklar sağlanıyor. Peşin ve taksitli ödemede çeşitli seçenekler sunuluyor.
Yapılandırma süresi 31 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir. Bu nedenle yapılandırmanın son güne bırakılmamasını, son günlerde yaşanabilecek olası sıkışıklığa meydan verilmemesi için vatandaşların gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Bu uygulama ile Emlak, ÇTV ve diğer borçlar için ödeme zorluğu çeken vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacaktır”

borc

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil’den Osb Yönetime Ziyaret
Sonraki İçerikHatsu’dan Borç Yapılandırmaları Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.