Ak Parti Heyetinden Vali Ata’ya Ziyaret

Ziyarette konuşan Hatay Valisi Sayın Erdal Ata Hatay’da bulunmaktan ve Ak Parti heyetini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Hatay’ın önemli bir kent olduğuna dikkat çeken Sayın Ata, ‘’Hatay hassasiyetleri olan, geçmişten günümüzü birçok medeniyete ev sahipliği yapan bir kentimiz. Birçok dini bünyesinde barıştırmış, huzur ve kardeşlik içinde bugüne kadar yaşatmış bir kentimiz. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde yaşamaya devam edecek.’’ dedi.

Görev yaptığı yerlerde insanların siyasi görüş, köken gibi unsurlara asla bakmadığını sözlerine ekleyen Sayın Ata, ‘’Bu ülkede yaşayan herkes bizim birinci sınıf vatandaşımızdır. Herkesin başımızın üzerinde yeri vardır. Ülkemizde ve ilimizde huzurun bozulmaması, barışın korunması için en üst kademedeki kamu görevlisinden sokakta yaşayan vatandaşa kadar tüm siyasi partiler de dahil olmak üzere hepimize görevler düşüyor. Zor bir süreçten geçiyoruz, böylesi bir dönemde birbirimize kenetlenmemiz, birbirimizi sevmemiz, hoşgörü ile yaklaşmamız hem ilimizin hem de ülkemizin menfaatine olacaktır diye düşünüyorum. Aynı sokakta caminin, kilisenin, havranın olması bizden önce yaşayan atalarımızın ne kadar anlayışlı, hoşgörülü olduğunun bir göstergesidir. Osmanlı İmparatorluğu 600 sene üç kıtaya hükmettiyse bunu engin hoşgörüsü ve hakim olduğu topraklarda yaşayan farklı dilde, farklı dinde, farklı yapıda insanlara gösterdiği adalet sayesindedir. Bizim de bundan asla ayrılmamız gerekir.’’ dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ise Vali Ata’nın ilimize güzel hizmetler yapacağından kuşku duymadığını belirterek ‘’Hatay herkesin de ifade ettiği gibi yüzlerce yıldır insanların kardeşçe yaşadığı bir kent. Ak Parti ailesi olarak bugüne kadar hep kardeşliği, huzuru, barışı siyasetin üzerinde tuttuk. İnşallah bundan sonra sizin önderliğinizde diğer siyasi partiler ve tüm belediyelerimizle birlik ve beraberlik içinde kardeşliğimizin muhafazasını sağlayarak ilimize çok güzel hizmetler yapacağımızdan eminiz. Ak Parti ailesi olarak sizlerle çalışmaktan onur duyuyoruz.’’ dedi.

4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.