İskenderun Belediyesinde “Halk Günleri” Devam Ediyor

Başkan Seyfi Dingil ile görüşmek isteyen İskenderunlular, başkanlık makamında öneri, istek ve taleplerini dile getiriyor.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başkanlık makamında gerçekleştirilen halk gününde, vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
Halk buluşmasında Başkan Seyfi Dingil, şunları belirtti:
“Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız halk günlerinde kendi istek ve taleplerinin yanı sıra İskenderun’un ve mahallelerinin sorunlarını da dile getiriyorlar. Bu sorunları önem sırasına göre belediye imkânları ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
Başkan Seyfi Dingil,“ Yerel yönetim anlayışımız gereği halkımızla her zaman iç içe olmayı, onların sıkıntılarını onlardan dinlemeyi ve çözüm üretmeyi ilke edindik. Gerçekleştirilen halk günleri, vatandaşların sıkıntılarını onlardan dinleyerek, halkımızın sorunlarına çözüm üretmek adına atılan önemli adımlardır” dedi.
Halk gününe katılan vatandaşlar ise bu uygulamadan hem de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

14333628_1790523224499740_5732434915258573594_n

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.