Yeni Eğitim Yılında Öğrencilerimize Başarılar Diliyorum

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, uzun bir tatilin arkasından yeni bir eğitim-öğretim yılına daha girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı açılışı nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı.
Başkan Seyfi Dingil, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır.
Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Eğitimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu özelliklere sahip, vatanımıza, milletimize, kendilerine yararlı bireyler olarak, geleceğe hazırlamak bizlerin vazifesidir. Belediye olarak her zaman eğitime destek olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım.”

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL

Önceki İçerikArsuz ve İskenderun’da Elektriğin Kesik Olduğu Yerler
Sonraki İçerikBaşkan Savaş’tan Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.