Payaslı Öğrenciler Spor Alanına Kavuştu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, yapımına kısa bir süre önce başlanılan Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Alanı yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getirdi.
AMAÇ, HER GÜN BİR ÇOCUĞU KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞTIRMAK
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın “ Her gün bir çocuğumuzu kötü alışkanlıklardan kurtarıp sağlıklı yaşama teşvik etmek” parolasından yola çıkan ve bu uğurda sportif çalışmalar gerçekleştiren ekipler, okul bahçesinde dev spor kompleksi yapımını tamamladı.
HBB, OKUL BAHÇESİNDE YEPYENİ SPOR ALANI KAZANDIRDI
Hummalı çalışmalar sonucunda öğrencilerin sportif faaliyetlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecekleri tesisin içerisine tenis kortu, basketbol ve futbol sahası, prefabrik giyinme ve soyunma odaları yapımını tamamlayan ekipler, okula yepyeni bir spor alanı kazandırdı.
Yapımı tamamlanan spor alanının çevresini duvarla ve tel çitlerle çeviren HBB ekipleri, aynı zamanda okul yoluna da parke çalışması gerçekleştirerek yolu daha konforlu bir hale getirdi.

e5193f6d-5ac6-45e5-bf72-f429d6c6c965

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.