Başkan Savaş, İskenderun Osb Yönetimi İle Bir Araya Geldi

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Organize Sanayi Bölge(OSB) Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyeleri, Payas OSB Başkanı Yunus Kendir, çok sayıda sanayici ve iş adamı ile bir araya geldi.
İskenderun Organize Sanayi Bölge Başkanlığı (OSB) Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Hataylı sanayicinin sorunlarının ele alındığı toplantıda, ülkemizde yaşanan darbe girişiminin ardından sanayicilerin sorunları ve ekonomik durumları hakkında değerlendirmeler yapıldı, fikir alışverişlerinde bulunuldu.
TERÖRLE MÜCADELENİN EKONOMİYE OLUMLU ETKİLERİ OLACAK
FETÖ’nün kamudan büyük oranda temizlendiğine dikkat çeken Vali Topaca, terörle mücadelenin ekonomiye olumlu etkileri olacağının ve FETÖ’nün en kısa zamanda özel sektörden de temizleneceğinin altını çizdi.
BAŞKAN SAVAŞ: TÜM SANAYİCİ KARDEŞLERİMİZE DESTEĞİMİZ TAM
Başkan Savaş, son 5 yılda Ortadoğu’da yaşanan kaos ortamının en çok Hatay’ı etkilediğini belirterek, “ Komşu ülkemiz Suriye’de yaşanan olaylar şehrimizi her yönden olumsuz etkiledi. Gerek esnaf kardeşlerim gerek iş adamlarımız ekonomik çöküşler yaşadı. Fakat halkımızın pozitif görüşü ve kardeşlik bilinci ile bu olayları en az hasarlarla atlatmayı başardık. Olaylar bizi birbirimize düşüremedi aksine daha da çok kenetlendik. Sanayicinin ekonomik sorunlarının farkındayız. HBB olarak tüm sanayici kardeşlerime desteğimiz tam. Sizden tek istediğimiz bu birlik ve beraberliğimizin bozulmaması” açıklamalarında bulundu.
Toplantı, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

416cebdf-7a15-4d07-88e1-8bf38b0b0e3d 9380b2a7-6b5e-4250-9ebb-dcabd0ae463b

Önceki İçerikHbb Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Sonraki İçerikFaşist diktatör Evren’in başaramadığını sizlerde başaramayacaksınız
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.