İskenderun Belediyesinden Kursiyerlere Sertifika

İskenderun Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik ücretsiz yetenek kursları kapsamında açılan karakalem ve yağlı boya kursları sona erdi.
Belediye Sanat Merkezinde, Halk Eğitim merkezinde görevli eğitimciler tarafından verilen karakalem ve yağlı boya kursuna gelen öğrenciler bir yandan eğlenirken bir yandan da resim yapmayı öğrendiler.
Kurs sonunda İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal, İşler Müdürü Esma Ger ve Eğitimci Turgay Anılan tarafından kursiyerlere katılım belgeleri verildi.
Ger, yaptığı açıklamada, kursların ilk defa bu yıl düzenlediğini belirterek ,”Kurslarımıza katılan öğrenciler kurs süresi boyunca kişisel ve sanatsal bilgilerini geliştirdiler. Kurslarımız çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlamında farklı kurslar düzenlediklerini belirterek,” Bu kurslar hem öğrencilerin yeteneklerini pekiştiriyor, hem de mesleki anlamda bilgilerinin daha da genişlemesine katkı sağlıyor.” şeklinde konuştu.
Kursa katılan öğrenciler ise açılan kurslar ile ilgili Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.