Ak Parti Mkyk Üyesi Şanverdi’den Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti Hatay Milletvekilleri ile her zaman diyalog halinde olduklarını belirtti.
AK Parti MKYK Üyesi ve Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
HER ZAMAN DİYALOG HALİNDEYİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Hatay Milletvekilimiz Sayın Fevzi Şanverdi’nin MKYK üyesi olması bizleri son derece memnun etmiştir. Sayın Milletvekilimiz ile her zaman görüşüyor fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hizmetlerin ilçeye gelmesinde tüm milletvekillerimizin katkıları var. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam edecek. İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında çalışmalarımızı tüm hızıyla sürecek” dedi.
OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ
AK Parti MKYK Üyesi ve Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ise halka hizmet noktasında el birliği içerisinde olduklarını belirterek,” Hatay’a, İskenderun’a hizmet getirme noktasında hep birlikte omuz omuza çalışıyoruz. İskenderun çok önem verdiğimiz güzel bir ilçemiz. Bizler ülkemizin, bölgemizin kalkınması ve gelişmesi noktasında her zaman destek olmaya hazırız. Ülkemiz şuanda önemli bir süreçten geçiyor. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, hükümetimiz gece gündüz demeden bu aziz millet için çalışıyor. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.

2 3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.