Safir Moda Evi 2016-2017 Sonbahar-Kış gelinlik modelleri görücüye çıktı

Safir Moda Evi 2016-2017 Sonbahar-Kış gelinlik modelleri görücüye çıktı.

2016-2017 Sonbahar-Kış gelinlik modellerine özellikle uçuk çizgiler ışık tutuyor. Sıradışı tasarımlar, hem klasik çizgileri ve daha sade bir görünümü tercih edenlere hem de daha fütüristik bir düğün planlayanlar için birbirinden farklı alternatifler sunuyor.

Bayanların en büyük hayallerinden bir tanesi olan gelinlik giymek olduğu gibi birbirinden güzel gelinlikler arasında tercih yapmakta bayanlar tarafından oldukça zorlanan konulardan bir tanesidir. Her sene birbirinden güzel gelinlikler üreten Safir Moda Evi yeni modeller ile gelin adaylarını büyülüyor. Her sene değişen modeller, değişen tasarımlar ile 2016 yılında gelinlik giyecek olan bayanları oldukça zor bir tercih bekliyor. Kış aylarında daha kalın gelinlik tercih edenler olduğu gibi sonbahar aylarında da düğün yapacak olan bayanlara göre de son derece şık modeller Safir Moda Evinde bulunmaktadır.

2016 Sonbahar Gelinlik Modelleri arasından seçim yapmakta oldukça zorlanıyorsanız ve çok kararsız kalıyorsanız eğer Safir Moda Evini ziyaret edip en şık en güncel modeller hakkında bilgi alabilirsiniz. En güncel sonbahar gelinlik modelleri arasından kendinize ve mevsimin durumuna göre seçim yapabilir ve en mutlu gününüzde her zaman çok seveceğiniz baktıkça hoşunuza gidecek bir gelinlik modelleri seçebilirsiniz.

Adres: Ulucami caddesi No:71(Uygunlar Arçelik Karşısı)
Tel: 0 531 654 1929

safir moda evi (1) safir moda evi (2) safir moda evi (3) safir moda evi (4) safir moda evi (5) safir moda evi (6)

Safir Moda Evi (17) Safir Moda Evi (7) Safir Moda Evi (6)

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.