İskenderun 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Turnuvası Sona Erdi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye spor komplekslerinde farklı branşlarda yapılan turnuvanın final karşılaşmalarını izledi.
BAŞARILI BİR TURNUVA OLDU
Final karşılaşmalarının ardından dereceye giren sporculara sertifikalarını veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu anlamlı turnuvaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın amacı şehitlerimizi bir kez daha anmaktı. Turnuvaya katılım yoğun oldu. Sporcularımız turnuvada başarılı olmak için kıyası bir mücadele içerisine girdiler. Turnuva amacına uygun bir şekilde tamamlandı” dedi.
KÜLTÜREL ETKİNLERİMİZ DEVAM EDECEK
Bu tür organizasyonlara büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Sporcularımız ve aileleri düzenlenen organizasyondan memnun ayrıldılar. Spor barış, kardeşlik ve dayanışma ortamını güçlendiriyor. Turnuvada başarılı olan sporcularımızı kutluyorum. Organizasyonda emeği geçen hocalarımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize, kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu tip sosyal ve kültürel etkinlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, turnuvada başarılı olan sporculara sertifikalarını verdiler.
Ardından Başkan Seyfi Dingil, müsabakaya katılan sporcularla beraber hatıra fotoğrafı çekildi.

İskenderun 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Turnuvası (1) İskenderun 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Turnuvası (2) İskenderun 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Turnuvası (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.