Arsuz’un ‘İnci’sini Cihan aldı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın elektrik mühendisi oğlu Cihan, gönlünü kaptırdığı Kirmit Ailesi’nin güzel kızı mimar İnci ile bir ömür sürecek birlikteliğe evet dedi. İssos Otel’de gerçekleşen düğün töreninde oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Nazım Culha ve eşi Selda Culha, dünürleri Sabah – Necati Kirmit ile birlikte çocuklarının mutlularına ortak olmak için düğüne gelen davetlileri kapıda karşılayarak, tüm konuklarıyla yakından ilgilendi.

Hatay’ı buluşturan düğün
Hatay’daki iş ve siyaset camiasını bir araya getiren düğüne Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya, CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Serkan Topal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Nihat Matkap, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Arsuz Garnizon Komutanı Ahmet Özturşucu, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak ile birlikte yaklaşık iki bin davetli katıldı.
Etkileyici ışık ve muhteşem bir atmosferde alkışlar arasında gecenin ilk dansını yapan İnci ve Cihan çifti, daha sonra nikah masasına oturdu. Şahitler huzurunda biricik oğlunun nikâhını kıyan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın oldukça heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Tarifsiz bir duygu
Nikah töreni öncesi duygularını dile getiren Başkan Nazım Culha, “Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayıp yanımda olduğunuz için hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim. Benim için çok duygu yüklü bir an. Bir kişinin kendi evladının nikâhını kıyması nasıl bir duygudur, yaşamak gerekiyor. Çok mutluyum” dedi.

Vali Topaca, iki ‘Cihan’ saadeti diledi
Hatay Valisi Ercan Topaca, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Esra Aydemir ve Engin Özakçam’ın nikah şahitliği yaptığı törende, Başkan Nazım Culha’nın gelinin evet yanıtına ‘Oğlum gelinden çok sakin bir evet cevabı geldi’ şeklindeki esprisi şahitlerle, konukları gülümsetti. Başkan Culha’nın ‘Şahitlik ediyor musunuz?’ sorusuna ise Hatay Valisi Ercan Topaca’nın ‘Şahitlik ediyorum, iki cihan saadeti diliyorum” şeklinde verdiği cevap da davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Evlilik cüzdanını güzel gelin İnci Culha’ya ‘Ailemize hoş geldin kızım” diyerek takdim eden Başkan Culha, genç çifte ömür boyu mutluluk diledi.

Gelin ve damat DJ olursa
Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğünle dünya evine giren İnci – Cihan Culha çifti, daha sonra havai fişek gösterisi eşliğinde pasta keserek, birbirlerine pasta ikram etti. Genç çiftinin mutluluğuna ortak olan yakınları pisti bir an olsun boş bırakmazken, düğünün başından sonuna kadar prenses gibi süzülen güzel gelin İnci ve yakışıklı damat Cihan Culha gecenin ilerleyen saatlerine kadar davetlilerle birlikte gönüllerince eğlendi.
Düğün töreninin en güzel anları ise gecenin ilerleyen saatlerinde yaşandı. Gelin ve damatın DJ’lik yapıp, çaldıkları şarkılarla arkadaşlarına keyifli dakikalar yaşattıkları düğünde coşku had safhaya çıkarken, Cihan Culha’nın çaldığı şarkılara dans ederek eşlik eden güzel gelin İnci Culha’nın gelin çiçeğini fırlattığı ve bekar kızların çiçeği kapma yarışı yaşadığı anlar da düğüne ayrı bir renk kattı.
Düğünde ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır olmak üzere bir çok partilinin de tebrik mesajları okundu.

IMG_1021 IMG_1120 IMG_1128 IMG_1188 IMG_1268 IMG_1284

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.