İskenderun Belediyesi “15 Temmuz Demokrasi Turnuvası” Başladı

İskenderun Belediyesi yaz spor okulları kapsamında düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi Turnuvası” başladı.
İskenderun Belediyesi sahil spor komplekslerinde başlayan turnuvanın açılışına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, meclis Üyeleri, sporcular, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Program öncesinde 15 Temmuz demokrasi şehitleri ve tüm şehitler için bir dakika saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı okundu.
TURNUVA GELENEKSELLEŞECEK
Düzenlenen turnuvanın açılış konuşmasını yapan İskenderun Belediyesi spor koordinatörü Levent Erköse, spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek,”15 Temmuz şehitlerini rahmetle anıyoruz. Bizlerde yaz spor okulları olarak böyle bir etkinlikte şehitlerimizi bir kez daha anmak istedik. Ruhları şad olsun. Bu turnuvayı geleneksel olarak her yıl düzenlemeyi hedefliyoruz.” dedi.
SPORCULARIMIZA TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı konuşmada, turnuvanın yapılmasında emeği geçenleri kutlayarak, ”Bizler normal belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal ve kültürel anlamda hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu gün burada çok anlamlı bir turnuvada buluşuyoruz.15 Temmuz’da ülkemizin, milletimizin geleceğine karşı hain bir darbe girişimi oldu. Şehitlerimizi bu vesile ile bir kez daha rahmetle anıyoruz. Bu tip organizasyonlar birlik beraberlik, kaynaşma, dayanışma açısından son derece önemli, Tüm sporcularımıza takımlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından turnuva Down Sendromlu çocukların gösterisi ile başladı.

15 Temmuz Demokrasi Turnuvası (1) 15 Temmuz Demokrasi Turnuvası (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.