Spora Ve Sporcuya Desteğimiz Devam Edecek

İskenderun Belediye Gençlik ve Spor kulübünden Fenerbahçe U21 takımına transfer olan Samet Aytekin ve Rıdvan Üregen ile Hatayspor’a transfer olan Onur Kaçar, başkan Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Başkan Seyfi Dingil, sporcuların başarılarının kendilerini memnun ettiği belirterek,” sporda alt yapı çok önemli. Bizlerde gençlerin önünü açmak için yaz spor okulları kurslarını açtık. Burada geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Sporcularımız oldukça yetenekli. İskenderun Belediye Gençlik ve Spor kulübünden Fenerbahçe U21’e ve Hatayspora transfer olan futbolcularımızı kutluyorum. İnşallah başarılı olurlar kentimizi en iyi şekilde temsil ederler “dedi.
Samet Aytekin, Rıdvan Üregen ve Onur Kaçar ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek,” Bu imkânları bize sağlayan Başkanımıza, Kulüp Başkanımız Levent Duman’a ve koordinatör Levent Erköse’ye teşekkür ediyoruz. İskenderun adını en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde görüş beyan ettiler.

1 2

Önceki İçerik1 Eylül Hatay FETÖ Operasyonu Verileri
Sonraki İçerikKarasayar’dan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.