MAVİ ÇOCUK AKADEMİSİ EĞİTİME BAŞLADI

İskenderun ve Hatay’ da bir ilk olan Mavi Çocuk Akademisi 2-6 yaş gruplarını en iyi şekilde hayata hazırlamak için iddialı kadrosuyla 2016-2017 Eğitim öğretim dönemine start verdi.
Hatay’ da ilk kez açılan geniş kapsamlı çocuk akademisi, Konferans salonu, Yüzme havuzu, İngilizce dersleri, Görsel Sanatlar, Satranç, Jimlastik, Dans, Basketbol, Futbol, Yaratıcı drama, Orff ve Beden Perküsyon gibi bir çok oyun ve eğitim alanına sahip olan Mavi Çocuk Akademisi 2- 6 yaş gruplarına bölgede en geniş kapsamlı eğitim verecek.

masmavi

MAVİ ÇOCUK AKADEMİSİ EĞİTİME BAŞLADI

1 Eylül 2016 tarihi itibari ile eğitim ve öğretime start veren Mavi Çocuk Akademisi velilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sabahın ilk saatlerinden itibaren servislerle okula getirilen minikler önce kahvaltılarını yaptılar ardından daha önceden belirlenen sınıflarına yerleştirildiler. Okul öncesi eğitimde ilk günlerin en büyük zorluğu ise Anne ve babasından ilk kez ayrılan çocuklar oluşturdu.

mavii

Mavi Çocuk Akademisinin deneyimli öğretmenleri tarafından Anne şefkati ile karşılanan minikler kısa sürede bulundukları ortamlara ayak uydurarak okulun oyun parkurlarının tadını çıkardılar.

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil Zabıta Haftasını Kutladı
Sonraki İçerikZafer, gençlerin olacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.