Bu coşku sonsuza dek sürecek

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 30 Ağustos Zaferi’nin 94. yıldönümü dolayısıyla CHP Arsuz İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği zafer yürüyüşüne katıldı. Ellerinde bayraklar ve meşalelerle, yüreklerinde bağımsızlık ruhuyla Arsuz sokaklarını ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganıyla inleten yüzlerce Arsuzlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda ve gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceklerinin mesajını verdi.
Devlet Demir Yolları Kampı’ndan, Arsuz Köprüsü’ne kadar devam eden yürüyüşe Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanısıra CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, belediye meclis üyeleri, CHP Arsuz Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi,muhtarlar ve Arsuzlular katıldı.
Gençlik Marşı eşliğinde, Türk bayrakları ile yürüyen Arsuzlular’a esnaflar da alkışlarla karşılık verirken, Arsuz Belediyesi’nin balonlarla gelin gibi süslediği gezici TIR ile gençlerden oluşan motorize ekibin kornalarla gerçekleştirdiği geçit töreni de yürüyüşe ayrı bir anlam kazandırdı.
Halkla birlikte yan yana, omuz omuza gerçekleştirilen yürüyüşün çok büyük bir anlam taşıdığını söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Hep beraber Zafer Bayramı coşkusu yaşıyoruz. Zafer Bayramı, Türk Milleti’nin kendi küllerinden doğduğu ve bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği bir bayramdır. Büyük Taarruz, Türkiye’nin kendi bağımsızlığını, egemenliğini kazandığı tarihi bir gündür. Bizler de buradan yola çıkarak bu coşkuyu halkımızla birlikte yaşıyoruz ve yaşatmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetin tüm değerlerine, tüm kazanımlarına sahip çıkmak üzere halkımızla beraber meydandayız” dedi.

IMG_0888 IMG_0897

Önceki İçerikEsnaf Oda Başkanları Belen Kaymakamı Aydın’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu
Sonraki İçerik15 Temmuz sürecinde devletine sahip çıkan esnafımıza minnettarız
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.