Tarihini destanlar ile yazıp, sinesinde nice zaferleri barındıran aziz milletim

Bugün, Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız, Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferinin 94. yıldönümüdür.

Bu zafer, Cumhuriyetimiz ve demokrasimizin müjdecisi niteliğinde bir zafer olmuştur.
Cumhuriyet tarihi boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima ülkesine sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır.

Bugün de, ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız.

Ancak bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, elbette bölücü terör örgütünün de, onun maşası haline dönüşen paralel devlet yapılanmalarının da üstesinden gelmiştir ve gelmeye devam edecektir.

Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır.

“TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET” ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, inşallah, bugün yaşadığımız tehditleri de bertaraf edecektir.

“BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR / TOPRAK, EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR” dizesinde ifade edildiği gibi, bir gül bahçesine girer gibi toprağa düşen her şehidimiz, bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür.

30 Ağustos Zafer Bayramı, tıpkı 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nde olduğu gibi, tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun, uçurumun kenarından dönerek kendisine yeni bir yol çizişinin ifadesidir. Bu nedenle bu yıl kutlayacağımız zafer bayramı milletimiz adına yeniden diriliş adına gayet manidar ve ehemmiyetli olup, yarınlarımıza daha güvenle daha umutla ve daha büyük bir imanla bakışımıza ışık olacaktır.

Bu vesileyle, çifte zafere tebdil olan 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yâd ediyorum.

Ak Parti İskenderun İlçe Bşk. SMMM Ayhan BODUR

ayhan bodur

Önceki İçerik30 Ağustos Hatay FETÖ Operasyonu Verileri
Sonraki İçerikDown Sendromlu Koray’ın uzun süredir hayalini kurduğu düğün gerçek oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.