İllüzyonist Faruk Ağar, Doğa Koleji öğrencilerine gösteri sundu

İskenderun Doğa Koleji, öğrencileri için bir illüzyon ve eğlence etkinliği düzenledi. Doğa Koleji’nde gerçekleştirilen etkinliğe, illüzyonist ve komedyen Faruk Ağar renk kattı. İllüzyonist Faruk Ağar, Doğa Koleji öğrencileriyle bütünleşerek sahnede bir birinden güzel illüzyon gösterileri sundu. Öğrencilerin ilgiyle izlediği gösteriler sonunda Faruk Ağar, öğrencilerin beğenisini kazanıp, yaptığı her gösteri sonrası öğrencilerden alkış almasını bildi.

İllüzyonist Faruk Ağar, gösterilerinin bir bölümünde de sahneye komedyen olarak çıkıp Doğa Koleji’nin zeki öğrencilerini kahkahalara boğdu. Sahnede yaptığı esprilerle izleyicilerden tam not alan Faruk Ağar, çocukların ilgisine karşılık verip sık sık onlarla iletişim içinde olup, hemen herkesin etkinlik süresince hoşça vakit geçirmelerine vesile oldu.

İskenderun Doğa Koleji yaptığı bu etkinlikle, öğrencilerine yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi bir nevi moral takviyesi yaptı ve onların gülerek ve gösteri izleyerek de bir şeyler öğrenmelerine aracı oldu. Başarılı illüzyonist ve komedyen Faruk Ağar, yılların verdiği sahne tecrübesi ve deneyimle, etkinliğin amacına ulaşmasına vesile olup, Doğa Koleji öğrencilerinin güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

Adsız

Önceki İçerikÖnce Eğitim ,Eğitim,Eğitim
Sonraki İçerik1.Hatay Bisiklet Festivali Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.