Halka Hizmet Hakka Hizmet

Bundan tam 15 yıl önce bugün, kurucu başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti; Demokrasi tarihimizde çok önemli bir mihenk taşı olmuştur. Kuruluşundan 1,5 yıl sonra 3 Kasım 2002’de tek başına iktidar olan AK Parti, o günden bu yana Türkiyeyi yönetmektedir.
15 yıl boyunca Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler kazandırmıştır. Kurulduğu gün “bundan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”, “Yeter, söz de karar da Milletindir” sloganıyla AK Partinin kuruluşu Türk demokrasi tarihimizde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur.
AK Parti ilkeli ve dürüst politika anlayışı ve toplumsal mutabakata verdiği önemle kısa sürede halkımızın büyük teveccühünü kazanmış, teşkilat mensuplarımızın üstün gayretleri ve Yüce Milletimizin teveccühüyle 15 yıldır girmiş olduğu tüm seçimlerden alnının akıyla birinci parti olarak çıkmıştır.
AK Parti “Halka Hizmet Hakka Hizmet” anlayışı, ilkeli ve dürüst politikasıyla, toplumsal mutabakata verdiği önemle kısa sürede halkımızın büyük teveccühünü kazanmış bu anlayışla yoluna devam etmiştir. Ülkemizi Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 tarihinde dünyanın gelişmiş ülkeleri arasındaki hedeflerine yine AK kadrolarla adım adım götürmekteyiz. Eğitimden Sağlığa, Ekonomiden Yerel Yönetimlere kadar bütün alanlarda ülkemiz AK Parti ile yükselmeye ve kalkınmaya devam edecektir.
Tüm bu hizmetlere rağmen Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesini hazmedemeyen oluşumların, içeriden ve dışarından yapılan hain saldırıları gün geçtikçe artmaktadır. Hain terör yapılanmaları çeşitli amaçlarla harekete geçirilmiştir. Milletimiz bu oyunun farkındadır ve bu oyuna gelmeyecektir. Hain saldırılar sonucu şehit düşen bütün polislerimize, askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.
Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 15. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı SMMM Ayhan BODUR

IMG_3022

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.