Başkan Savaş, Spora Gönül Vermiş Yüreklere Gelecek Adına Umut Veriyor

HBB Spor Kulübü’nün tüm branşlarda ilimize başarılar getirmesini hedefleyen Başkan Savaş öncülüğündeki spor adamları, antrenörler tarafından yeni sporcu yetiştirmek amacıyla İskenderun ve Arsuz ilçelerinde 3000 öğrenci arasında yapılan tarama sonucunda yaşları 8 ile 10 arasında 40 kişilik tenis takımı oluşturdu.

HATAY, KÜLTÜR VE SPOR KENTİ OLACAK

Oluşturulan tenis takımında yer alan lisanslı minik sporcular ve aileleri, sağladığı büyük desteklerden ötürü Başkan Savaş’a İskenderun Hizmet Binası’nda bir teşekkür ziyaretigerçekleştirdiler.

Minik sporcularla bir araya gelen Başkan Savaş yaptığı konuşmada, sürdürülen sportif faaliyetleri daha da genişleterek Hatay’ı kültür ve spor kenti yapmayı amaçladıklarını vurguladı.

“GAYEMİZ; ÖĞRENCİLERİMİZİ, GENÇLERİMİZİ VE ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞTIRMAK”

Öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve faydalı bir nesil oluşturmak amacıyla sporla buluşturmayıamaçladıklarını ifade eden Başkan Savaş “Gayemiz,öğrencilerimizi, gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak. Bu anlamda sporseverlere yapacağımız desteği bir borç biliyoruz. Siz azimli olduğunuz sürece belediyemizin imkânlarını sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Hatay’daki tüm amatör sporların hayatta kalması için mücadele ettik. Hatay’ın her alanda gerek ulusalda gerek uluslararası mecralarda adının duyurulması bizim için çok önemli” dedi.

ARSUZ İLE İSKENDERUN ARASINDA BELİRLENECEK ORTAK BİR NOKTAYA YAŞAM MERKEZİ KURULACAK

Öğrencilerin daha iyi şartlarda spor aktivitelerinisürdürebilmesi için Arsuz ile İskenderun arasında ortak bir noktada yaşam merkezinin kurulacağını hatırlatan BaşkanSavaş, yaşam merkezinde ebeveynler güzel vakit geçirirken sporcularımızın da sporun tadına varacağını belirtti.

Sporcuların çiçek takdim ederek Başkan Savaş’a teşekkür ettikleri toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İskenderun ilçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, HBB Tenis Antrenörü Mehmet Doğan ve HBByetkilileri katılım gösterdi.

image

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.