İskenderun’da 6 kg amonyum nitrat, 300 gr A4 patlayıcı madde, 3 adet el yapımı patlayıcı ele geçirildi

17 Temmuz 2016 Perşembe günü Hatay’ın İskenderun İlçesi Amanoslar kırsalında bulunan bir GSM baz istasyonunun bölücü terör örgütü mensupları tarafından sabote edilmesi sonucu hasar gören GSM istasyonunun onarım faaliyetinin emniyetini sağlamak maksadıyla Jandarma tarafından 10 Ağustos 2016 Çarşamba günü bir operasyon icra edilmiştir.

Bu faaliyet esnasında ormanlık alan içerisinde toprağa gömülü halde cam kavanozlar içerisinde toplam 6 kg amonyum nitrat ve 300 gr A4 patlayıcı madde kullanılarak hazırlanmış basma düzenekli 3 adet el yapımı patlayıcı tespit edilmiştir.

Söz konusu malzemeler gerekli inceleme yapılmasının ardından imha edilmiş olup, konu ile ilgili adli tahkikata başlanılmıştır.

1 3

Önceki İçerikHatay genelinde Her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma,etkinlikler, bu etkinlikler öncesi, sırası ve sonrasında oluşabilecek şiddet hareketleri gerekçesiyle Hatay Valiliğince yasaklanmıştır
Sonraki İçerikHatay’da 1 Haftada Trafik kazalarında 131 vatandaş yaralandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.