Arsuz’da Şenlik içinde şenlik var

Arsuz Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Spor Şenlikleri için başvurular başladı. 20 – 31 Ağustos tarihleri arasında 10 gün boyunca gerçekleşecek olan ve Arsuz ilçe sınırları içerisindeki takımların mücadelesine sahne olacak olan 2. Spor Şenliği ile halı saha futbol, plaj voleybolu ve tek pota basketbol branşlarının yanı sıra bu yıl ilk kez minikler futbol şenliği de düzenlenecek. Çocuklara küçük yaşlardan itibaren spor sevgisi aşılamanın yanısıra, sportif etkinleri her yaş grubuna yaymayı hedefleyen Arsuz 2. Spor Şenliği’ne katılmak isteyen takımlar başvurularını 11-18 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirebilecek. Spor Şenliği için detaylı bilgi ve başvuru için (0.533) 150 84 05 nolu irtibat telefonu aranabilecek. Turnuvalar için ise kura çekimi 19 Ağustos’ta yapılacak ve şenlikler 20 Ağustos’ta halı saha futbol maçı ile start alacak.
“Başvuru için geç kalmayın”
Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu, olmaya da devam edeceğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, spor şenliğini sporun önemini anlatmak ve sağlıklı bir neslin yetişmesine katkıda bulunmak için önemsediğini söyledi.
Arsuz Belediyesi 2. Spor Şenliği için başvuruların başladığını anımsatan Başkan Nazım Culha, “Halı saha futbol turnuvamız gençler ve büyükler olmak üzere iki kategoride, tek pota basketbol turnuvamız genç kızlar, genç erkekler, büyük kızlar ve büyük erkekler olmak üzere dört kategoride, plaj voleybolu turnuvamız da genç kızlar, genç erkekler, büyük kızlar, büyük erkekler ve mix olmak üzere 5 kategoride düzenlenecek. Bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz minikler futbol şenliğini de 30 Ağustos’ta gerçekleştireceğiz. Zafer Bayramı’nda minik sporcuların hem bayram coşkusuyla, hem de sporla tanışmalarına, hem spor alışkanlığı kazanmaları, hem de dostluk, centilmenlik kavramını küçük yaşlardan öğrenmelerine katkı sunacağına inandığımız etkinliğimizin oldukça yoğun ilgi göreceğine inanıyorum. Bu bağlamda, çekişmeli ve zevkli maçlar izleyeceğimiz şenliklerimize Arsuz genelinden yoğun bir katılım olmasını bekliyor, tüm mahalle muhtarlarımızı, ilçemizdeki kamu kurum ve temsilcilerini ve sporu seven vatandaşlarımızı takımını kurup turnuvaya katılmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

afiş

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.