Hatay’ın Milli Gururu Gökhan Zan, Hatay Spor Akademisi’nin Çalışmaları Kapsamında İskenderun’da

Hatayspor’un Genel Koordinatörlüğünü yürüten ilimizin Milli Gururu Gökhan Zan’ın koordinesinde faaliyetlerine başlayan Hatay Spor Akademisi, Hatay’ın Türk futbolunun önemli dinamiklerinden biri olması yönünde yaptığı çalışmalara İskenderun’da başladı.
Genç yetenekleri erken yaşta keşfederek Hatay’ın bir futbol şehri olması yönünde akademide özverili çalışmalar gerçekleştiren Zan, İskenderun bölgesinde görev alan antrenörlerle fikir alışverişinde bulunarak çözüm yolları üretmek, Hatay’ın spor ve sporcu alanında daha iyi yerlere gelmesi amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
“HATAYSPOR, BİR VE BERABER HAREKET EDEREK GEÇMİŞTEKİ HATALARDAN DERSLER ÇIKARMALI”
Bölgesel anlamda yaşanan sıkıntıların çözümü için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemli olduğunun belirtildiği toplantıda, köklü bir takım olan Hataysporumuzun geçmişteki hatalarından ders çıkararak altyapıdan yetiştirilecek sporcularla A Takımını destekleyici oyuncular yetiştirilmesi üzerine konuşuldu.
ZAN: HATAYSPOR’U EN İYİ YERLERE GETİRMEK VE MİLLİ TAKIMA YENİ OYUNCULAR KAZANDIRMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
İlimizin Milli Gururu Gökhan Zan yaptığı açıklamada, “Hatay da sporun ve Hatayspor’un geleceği için ilimizin her noktasında görev yapan altyapı hocalarına büyük görev düşüyor. Yapacağımız seçmelerde hocalarımızın öneri ve referanslarını göz önünde bulundurup oyuncu seçimlerimizi yapacağız. Hatayspor’u en iyi yerlere getirmek, kendi sporcularımızı yetiştirmek ve milli takıma yeni oyuncular kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hatay’ın spor şehri olma konusunda gösterdiği hassasiyet ve destekten dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim” dedi.

Gökhan Zan

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinden Darbe Girişime Konvoylu Tepki
Sonraki İçerikİste İle İtso Arasinda Burs Protokolü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.