BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz” dedi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 10 Ağustos Çarşamba gününe kadar uzatılan “Demokrasi Nöbeti’, ilk günkü heyecanıyla İskenderun’da devam ediyor.
İskenderun’da yaşayan vatandaşlar, 15 Temmuzda FETÖ tarafından yapılan darbe girişimine karşı ilk günden beri meydanları boş bırakmıyor.
ilk günden bu yana devam eden nöbete, gencinden yaşlısına, çocuğundan kadınına tüm vatandaşlar katılım sağlıyor. Gece geç saatlere kadar süren nöbette İskenderun Belediyesi tarafından vatandaşlara çorba, simit ayran ve çay ikram ediliyor.
Ellerinde Türk bayraklarıyla çalan türkülere eşlik eden vatandaşlar demokrasi coşkusunu yaşatmayı sürdürüyor. F
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise kutlu nöbette vatandaşlarla bir araya geliyor, talep, istek ve önerilerini dinliyor.
Bütün dünyanın Türk milletinin üstün özelliklerini bu olayla yakından tanıdığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Millet olarak tüm Dünyaya demokrasi dersi verdik. Milletimiz bağımsızlığına yönelik yapılacak her türlü girişimi püskürtebilecek güçtedir. Allah yüce Türk milletini korusun. Bu bayrağı her zaman göklerde dalgalandırsın” .dedi.

Önceki İçerikDemokrasiden Dönüş Yok
Sonraki İçerikİSKENDERUN’DA METRUK BİNALAR YIKILIYOR
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.