Demokrasiden Dönüş Yok

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, milletimizin darbecilere gereken dersi verdiğini belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, insan haysiyeti, onuru ve şerefine milletin kaderine ve iradesine yönelmiş darbe girişimlerini tanımadıklarını belirterek,” Bu kalkışmayı bir kez daha lanetlediğimizi ilan ediyor ve sürecin her anlamda takipçisi olacağımızı belirtiyoruz. Bu millet 15 Temmuz’da tarih yazmıştır. Dünya milletlerine örnek olacak bir davranış sergilemiştir. Demokrasiye nasıl sahip çıkıldığını göstermiştir. Allah ülkemizi, milletimizi her türlü fitneden korusun“ dedi.
Demokrasiden Dönüş Yok
Başkan Seyfi Dingil, “Bundan sonra kalkışma düşüncesinde olan başıbozuklar bir kez değil, bin kez düşünecekler. Çünkü bu asil millet yeter artık diyerek darbe girişimine ‘dur’ dedi. Göğsünü mermilere siper eden millet, tarihe altın harflerle not düştü. Bu asil millet merminin önünde durarak, tankın önüne yatarak dünyaya nasıl asil olunması gerektiğini gösterdi. Millete ve devlete ihanet edenleri tarihin kirli sepetine gönderen bu aziz millete teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

iskenderun (1) iskenderun (2) iskenderun (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.